Το GOCAR διοργανώνει το πάνελ για την Κινητικότητα στο 9ο Οικονομικό Forum των Δελφών

Κορυφαία στελέχη σημαντικών εταιρειών του κλάδου και εκπρόσωποι της Πολιτείας, συμμετέχουν στο πάνελ του GOCAR στο Οικονομικό Forum των Δελφών, για το μετασχηματισμό της κινητικότητας με τη δύναμη της τεχνολογίας.

  • -
  • -

To GOCAR, το Νο1 Μέσο για το αυτοκίνητο και την κινητικότητα, δίνει το παρών εκεί που δρομολογούνται οι εξελίξεις και συμμετέχει ενεργά στη συζήτηση για τον ψηφιακό και τεχνολογικό μετασχηματισμό των μεταφορών, διοργανώνοντας το πάνελ «Tech-Driven Mobility: Options, Growth, Opportunities» στο 9ο Οικονομικό Forum των Δελφών που διεξάγεται στις 10-13 Απριλίου.  

forum

Οι νέες τεχνολογίες επαναπροσδιορίζουν την κινητικότητα και φέρνουν σημαντικές ευκαιρίες. Εξελίσσονται καινοτόμες λύσεις που δίνουν στους χρήστες νέες δυνατότητες να εκπληρώνουν τους διαφορετικούς ρόλους της ζωής τους, να πετυχαίνουν τους στόχους τους και να εξελίσσονται. Και ταυτόχρονα, δημιουργούνται νέα πεδία επιχειρηματικής δραστηριοποίησης και ισχυρές προοπτικές ανάπτυξης για τις επιχειρήσεις του κλάδου. Mε τον επιδραστικό ρόλο των φορέων και εταιρειών που εκπροσωπούν στο μετασχηματισμό της κινητικότητας, οι εκλεκτοί καλεσμένοι του πάνελ που διοργανώνει το GOCAR στο Delphi Economic Forum IX θα μας βοηθήσουν να δούμε μέσα από τη δική τους εποπτική ματιά τη μεγάλη εικόνα αυτής της αλλαγής καθώς συντελείται.

Στο πάνελ συμμετέχουν ο κ. Πάρης Κυριακόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΕΕ, ο κ. Γιάννης Ξιφαράς, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών, ο κ. Κυριάκος Κοφινάς, Γενικός Διευθυντής Ηλεκτροκίνησης της ΔΕΗ και ο κ. Gabriele di Giorgi, Senior Manager of Public Policy της Uber.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/d314323f6484d0024022040c13d5b5da.jpg

Ο Γενικός Διευθυντής του GOGARΜιχάλης Γεωργιάδης, θα συντονίσει το πάνελ των συμμετεχόντων στην ενότητα «Tech-Driven Mobility: Options, Growth, Opportunities». Η θεματολογία της ενότητας περιλαμβάνει τις περαιτέρω προοπτικές ανάπτυξης της ηλεκτροκίνησης, το ιδανικό ενεργειακό μίγμα για το 2035, το car sharing, το δίκτυο φόρτισης, τις ευκαιρίες που δημιουργούνται για νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες, το πως η Uber θα συμβάλλει στον μετασχηματισμό της κινητικότητας στην Ελλάδας, την τεχνητή νοημοσύνη και τις τεχνολογικές προκλήσεις και το ρυθμιστικό πλαίσιο όσον αφορά στην αυτόνομη οδήγηση. 

Πού θα παρακολουθήσετε live τη συζήτηση

To πάνελ του GOCAR θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 15:45 στο ξενοδοχείο Αμαλία στους Δελφούς, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα να το παρακολουθήσετε και online μέσα από το GOCAR.gr. Μείνετε συντονισμένοι και αναζητήστε το σχετικό άρθρο με το live stream εδώ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...