Video-Σοκ: Αυτοκτονία 35χρονου με αυτοκίνητο στο λιμάνι της Κεφαλλονιάς

Ένας 35χρονος στην Κεφαλονιά αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή του πέφτοντας με το αυτοκίνητο στην θάλασσα, στο λιμάνι του Αργοστολίου. Η στιγμή έχει καταγραφεί σε video.

  • -
  • -

Η κοινωνία του Αργοστολίου και γενικότερα της Κεφαλονιάς είναι συγκλονισμένη από την αυτοκτονία ενός 35χρονου, ο οποίος αποφάσισε να δώσει τέλος στην ζωή του πέφτοντας με το αυτοκίνητο στην θάλασσα.

Σύμφωνα με στενούς συγγενείς του ο 35χρονος αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα κάποιο πρόβλημα ψυχολογικής φύσεως. Για να το αντιμετωπίσει έπαιρνε αγωγή η οποία τον είχε επηρεάσει σωματικά. Παρ’ όλα αυτά, η εικόνα που έβγαζε προς τα έξω ήταν πως όλα είναι καλά και δεν έχει κάποιο σοβαρό θέμα στην ζωή του, οπότε η είδηση ξάφνιασε τους πάντες.

kefallonia-argostoli-limani-aftoktonia-2

Το inkefalonia.gr διαθέτει video στο οποίο φαίνεται η στιγμή που το όχημα πέφτει στην θάλασσα. Σε αυτό βλέπουμε το ασημί SUV να εμφανίζεται στην χρονική στιγμή 0:07. Αμέσως στρίβει δεξιά, επιταχύνει και πέφτει στο νερό χωρίς να γίνει καμία προσπάθεια εκ μέρους του οδηγού ώστε να αλλάξει πορεία, ενώ και μετά την πτώση δεν διακρίνεται κάποια προσπάθεια να ανοίξει η πόρτα.

Δείτε ακόμα: Ακόμα ένα αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα! [video]

Σύντομα στο σημείο βρέθηκαν πλεούμενα που ήταν στο σημείο, όμως δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι. Αξιοσημείωτη είναι η ταχύτατη αντίδραση του ΕΚΑΒ και της Πυροσβεστικής, με το ασθενοφόρο να φτάνει στο σημείο μόλις 10 λεπτά μετά το συμβάν, ενώ η Πυροσβεστική χρειάστηκε μόλις 15 λεπτά.

Παρ’ όλα αυτά, ο 35χρονος κατέληξε και όταν ανασύρθηκε απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...