Αυτή η Lancia Fulvia ήταν παρκαρισμένη σε ένα σημείο για 47 χρόνια [Video]

Ο πρόεδρος της λέσχης ιστορικών αυτοκινήτων αποφάσισε να την ανακατασκευάσει ώστε να γίνει τοπικό αξιοθέατο

  • -
  • -

Ο Angelo Fregolent, είναι ένας 94-χρονος συνταξιούχος, ο οποίος στάθμευσε το Lancia Fulvia του, μπροστά από το μαγαζί του, στη πόλη Conegliano της Ιταλίας. Αφότου το πάρκαρε, πριν από 47 χρόνια, δεν το μετακίνησε ποτέ ξανά.

Ο κ. Angelo χρησιμοποιούσε το Lancia του 1962 ως αποθήκη για τις εφημερίδες που πουλούσε στο μαγαζί του. Πλέον το Fulvia αποτελεί ένα τοπικό μνημείο, με τον περιφερειάρχη Luca Zaia, να δηλώνει: «Είχα περάσει από εκεί ως φοιτητής και το θεωρούσα καλότυχο για τις εξετάσεις μου». Ωστόσο οι αξιωματούχοι της πόλης είχαν αντίθετη άποψη και θεώρησαν ότι εμποδίζει την ροή της κυκλοφορίας οπότε αποφάσισαν να το αποσύρουν από τον δρόμο.

Έτσι, στις 20 Οκτωβρίου το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε στο «Auto e Moto d’Epoca Motorshow» στην Πάντοβα, όπου ο επιχειρηματίας Giovanni Berton και πρόεδρος της λέσχης ιστορικών αυτοκινήτων, εκτίμησε την ιστορία της Fulvia και αποφάσισε να την ανακατασκευάσει ώστε να την επιστρέψει στην πόλη όπου έγινε γνωστή.

Μετά το πέρας της ανακατασκευής, η ιστορική Fulvia θα τοποθετηθεί στον κήπο του τεχνολογικού ινστιτούτου «Ceretti Technical Institute», το οποίο τυγχάνει να είναι απέναντι από το σπίτι του 94-χρονου.
 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...