Ο Alonso, η Μύκονος, η σύντροφός του και ένα ηλεκτρικό όχημα

Με ηλεκτρικό όχημα επέλεξε να έρθει στην Ελλάδα ο Fernando Alonso για μερικές μέρες ξεκούρασης.

  • -
  • -

Στην αρχή του Αυγούστου ο Ισπανός δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έβαλε φωτιά στην Formula 1 με την απόφασή του να πάει από το 2023 στην Aston Martin, αλλά και με την χρονική στιγμή που επέλεξε ώστε να κάνει την σχετική ανακοίνωση.

Σχεδόν στο τέλος του πιο καλοκαιρινού μήνα και λίγο πριν το βελγικό Grand Prix ο Ισπανός επέλεξε να έρθει στην Μύκονο για τα τελευταία του μπάνια, μαζί με την σύντροφό του. Πρόκειται για την 39χρονη δημοσιογράφο Andrea Schlager η οποία κατάγεται από την Αυστρία και καλύπτει επί σειρά ετών τον μηχανοκίνητο αθλητισμό καθώς και την Formula 1 όντας στο Servus TV, ενώ παλαιότερα εργαζόταν στο γραφείο του Bernie Ecclestone.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/343703b531909f015a89acbdae3f9f78.jpg

Το ζευγάρι περιηγήθηκε στις ελληνικές θάλασσες με ένα ηλεκτρικό καταμαράν. Πρόκειται για το 80 Sunreef Power Eco Unlimited Range το οποίο κοστίζει 7,3 εκατομμύρια ευρώ και κινείται αποκλειστικά με ρεύμα. Η παραγωγή της ενέργειας γίνεται από φωτοβολταϊκά πάνελ τα οποία καλύπτουν το μεγαλύτερο ποσοστό του σκάφους, ενώ στην κορυφή βρίσκονται και δύο ανεμογεννήτριες.

Δείτε ακόμα: Elon Musk: Η Μύκονος και το επικό ελληνικό τιτίβισμα στο Twitter

Το μήκος του οικολογικού καταμαράν φτάνει τα 23,8 μέτρα, το πλάτος τα 12 μέτρα και το βύθισμα τα 1,7 μέτρα, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 12 άτομα στις 6 πολυτελείς καμπίνες που διαθέτει.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε τον Alonso και την σύντροφό του σε στιγμές χαλάρωσης, αλλά και το φιλικό προς το περιβάλλο καταμαράν που χρησιμοποίησε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...