Πίστα F1 στην Βουλγαρία;

  • -
  • -

Γράψαμε στο άρθρο για τις πίστες που κατά καιρούς έχουν ανακοινωθεί ότι θα γίνουν σε γειτονικές μας χώρες και γράψαμε και για την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας της Βουλγαρίας με την Emirates Associated Business Group. Αυτό τουλάχιστον ανέφεραν οι εφημερίδες της γειτονικής χώρας.

 

Έφτασε η είδηση και στα αυτιά των Αράβων και αυτοί τσαντίστηκαν. Γιατί; Όχι επειδή ήταν εμπιστευτική είδηση, αλλά δεν ήταν καν είδηση. Δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο μνημόνιο. Στην Βουλγαρική Sega ήρθε μια επιστολή στην οποία αναφέρεται ότι το Emirates Associated Business Group είναι τόσο απογοητευμένο με το αναληθές ρεπορτάζ κάτι που τους κάνει να ανακαλέσουν όλες τις επενδυτικές δραστηριότητες από την γείτονα χώρα.

 

Ο πρόεδρος του γρουπ λέει, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι είναι τόσο αντιεπαγγελματίες και συμβουλεύει τον κόσμο να μην επενδύσει στην χώρα. Τονίζει ότι κάποιος ενδιάμεσος από το γραφείο του Βούλγαρου Πρωθυπουργού τους κάλεσε να επενδύσουν σε πίστα προδιαγραφών F1 στην Σόφια, αλλά η απάντηση που έδωσαν ήταν ότι «δεν ενδιαφερόμαστε».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...